Manmade richt zich op mannen

Kristof Petit en Geert Aerts.

Kristof Petit en Geert Aerts.

Manmade, de nieuwe mannenkledingzaak die oprijst op de fundamenten van het vroegere Mackens aan het rondpunt van de Mechelsesteenweg in Heist-op-den-Berg, richt zich onder de noemer ‘wij begrijpen mannen’ op de man. De winkel opent op zaterdag 24 september de deuren voor het grote publiek. “We helpen elke man om de kleding te vinden waarin hij zich prima voelt”, zeggen zaakvoerder Geert Aerts en store manager Kristof Petit.

Manmade positioneert zich als uniek in de wereld van de mannenkleding. “We richten ons op de man in al zijn aspecten”, legt Geert Aerts uit. “Hij moet zich begrepen en ondersteund voelen vanaf het moment dat hij de winkel binnenstapt.” Dat vertaalt zich in eerste instantie in een fraai ingerichte winkel: een stijlvol mannelijk interieur met ruwere toetsen op de juiste plaats. Er is ook een bar waar klanten tijdens het winkelbezoek kunnen genieten van een espresso en lekker drankjecocktail.

De nieuwe mannenkledingwinkel in Heist-op-den-Berg presenteert een groot aanbod aan kledingmerken, schoenen en accessoires. Het personeel zorgt voor een persoonlijke aanpak met het nodige advies. Iedereen is welkom tijdens het openingsweekend op zaterdag 24 en zondag 25 september. Nadien is de winkel ook extra geopend op zondagen 2 en 9 oktober.