Managed Services van VanRoey.be heeft steeds meer succes

Bert Vranckx en Astrid Krieckemans van Be-Trans

Bert Vranckx en Astrid Krieckemans van Be-Trans

Het Managed Services aanbod van VanRoey.be heeft steeds meer succes. Nu heeft ook het internationaal transportbedrijf Be-Trans, dat een nieuwbouw van 9 000 m² realiseert op de vroegere Alcatelsite in Geel, gekozen voor hun ICT-oplossing. VanRoey.be heeft naast vestigingen in Turnhout, Geel en Antwerpen ook een Mechelse poot die opereert vanuit de gebouwen van Bulo langs de E19. Zo bestrijken ze de hele provincie Antwerpen, waar ze hun ICT-oplossingen aan tal van bedrijven aanbieden.

Met de keuze voor de Managed Services van VanRoey.be verlost Be-Trans zich van alle ICT-zorgen. General Manager Bert Vranckx van Be-Trans: “Alle belangrijke bedrijfsprocessen hebben met ICT te maken en dit terwijl deze materie heel complex is en de dreigingen van buitenaf elke dag groeien. Sommige organisaties beseffen het soms niet, maar velen steunen bijna 100 procent op de werking van hun ICT. Ik wil me kunnen concentreren op mijn business zonder me zorgen te maken dat mijn zaak een halve dag uitvalt door een defecte schijf. Vandaag is Be-Trans van deze zorgen verlost. In plaats van 1 ICT’er in huis, hebben we nu een team van experts met ervaring en kennis van onze omgeving ter beschikking… op elk moment van de dag, slechts één telefoonnummer ver. Onder één contract met een transparante en voorspelbare factuur.”

Met Managed Services gaat VanRoey.be verder dan enkel het oplossen van problemen. Er is ook een uitgebreide monitoringmogelijkheid. “Wanneer een harde schijf dreigt defect te gaan, geheugen fouten vertoont, rekenkracht of temperaturen van servers kritieke niveaus bereiken, ziet het VanRoey.be team dit realtime en grijpen ze, met onze goedkeuring, proactief in. Zo worden problemen voorkomen. VanRoey.be licht ons in over de aard van het probleem, de mogelijke gevolgen en welke actie best genomen wordt.”