Makelaar organiseert fietstoer langs vastgoed

hshEen fietsende makelaar die zijn potentiële klanten meeneemt op de fiets langs het vastgoedaanbod: het gebeurt niet zo vaak, maar Home Sweet Home Immobiliën uit Lier maakt er meteen een groepsfietstocht van. Op zaterdag 13 juni nodigt het immobiliënkantoor alle Lierenaars uit om mee komen fietsen langs zijn vastgoedaanbod.

Home Sweet Home lanceerde in Lier het concept van de fietsende vastgoedmakelaar.  Het kantoor dat wordt geleid door Liesbeth Maas maakte van de nood een deugd vanwege de Lierse wegwerkzaamheden en bezoekt zijn panden met de klanten vaak per fiets. Zaterdag wordt een mega-versie van dit concept georganiseerd: Home Sweet Home houdt dan een fiets-infonamiddag waar iedere klant gratis aan kan deelnemen en een fietstocht lang zijn persoonlijke vastgoedvragen of twijfels kan bespreken en voorleggen aan specialisten.

Vanuit het kantoor aan de Arthur Vanderpoortenlaan 15 in Lier wordt een fietstocht georganiseerd langs het nieuwste immobiliënaanbod in Lier. “Het is een soort openhuizendag op de fiets. Iedereen komt met zijn eigen fiets, krijgt een drankje mee en om 13.30 uur stipt vertrekken we. Langs de uitgestippelde fietsroute worden een achttal woningen, appartementen en een nieuwbouwproject bezocht. Over het project van de Sionsite zal extra uitleg worden verschaft. Op het einde van de namiddag, rond 17 uur, is er in één van de woningen een afsluitende receptie voor de deelnemers. Er is ook een wedstrijd, en de hoofdprijs is… een fiets.”

Deelnemen aan de fietstoer is gratis, maar deelnemers moeten zich wel vooraf inschrijven via de website van Home Sweet Home.