MECHELEN – Het Mechelse Madzuli Agency is één van de zeven Vlaamse groeibedrijven die door Netwerk Ondernemen zijn uitgekozen voor het internationaal groeitraject voor ondernemers. Intussen groeit het buitenlands verhaal van Madzuli Agency. Het kantoor in Milaan is succesvol gestart en er zijn plannen voor kantoren in Spanje en/of Portugal.

Netwerk Ondernemen heeft zeven bedrijven uitgekozen voor de derde editie van zijn internationaal groeitraject voor ondernemers. Gedurende zes maanden zullen de bedrijven onder begeleiding aan hun groeistrategie werken.

“Het internationale gedeelte van het traject zal plaatsvinden in Parijs. Hier kunnen de 7 deelnemers gericht contacten leggen met investeerders, potentiële klanten en bedrijven”, aldus afgevaardigd bestuurder Gert Gijbels van Netwerk Ondernemen.

Eén van de zeven bedrijven die werden uitgekozen, is Madzuli Agency uit Mechelen. “Netwerk Ondernemen heeft ons gecontacteerd om deel uit te maken van het groeitraject. Dat het initiatief van hen uitging, maakt het eens zo leuk uiteraard”, zegt Kevin Geets, eigenaar van Madzuli Agency. “Na enkele telefoongesprekken en een intake gesprek heb ik vernomen dat we geselecteerd waren. Uiteraard zijn we hier superblij mee!”

Springplank

Het online communicatiebureau heeft hoge verwachtingen van het groeitraject. “Ik hoop dat dit voor ons een springplank is om helemaal door te breken, zowel in België als in Europa. Ik wil persoonlijk op alle vlakken kunnen bijleren, van het financieel management van de firma tot het finetunen van onze visie en missie naar klanten toe.”

Het buitenlands verhaal van Madzuli Agency is al begonnen, met de opening van een extra kantoor in Milaan begin dit jaar. “In Milaan hebben we na twee maanden al diverse samenwerkingen op poten gezet met communicatiebureaus, en de eerste klanten zijn al live gegaan. Ondertussen werken we daar al met drie full time medewerkers, waarvan twee Italianen en 1 fte volledig in ondersteuning vanuit België.”

En Madzuli Agency wil ook nog uitbreiden naar andere landen in Zuid-Europa. “Bedoeling is om in het najaar extra kantoren te openen in Spanje en/of Portugal. We zijn aan het onderzoeken hoe de opportuniteiten daar liggen en hoe het kostenplaatje er uitziet.”