madeinDigitaal ondernemersplatform Made in, de B2B tak van Mediahuis, voegt West-Vlaanderen toe aan zijn portfolio. Www.madeinwest-vlaanderen.be is vanaf maandag online. Vanaf 5 oktober ontvangen West-Vlaamse ondernemers dagelijks 5 interessante nieuwsfeiten uit hun regio in hun mailbox.

Made in West-Vlaanderen is volledig digitaal en brengt nieuws via de website, een nieuwsbrief en sociale media. West-Vlaanderen wordt als laatste Vlaamse regio toegevoegd. Het succesvolle Made in is daarmee vertegenwoordigd in 7 regio’s: Limburg, Kempen, Antwerpen, Mechelen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en nu dus ook West-Vlaanderen. In elke regio vertoeft dagelijks een eigen journalist uit de streek in de community van bedrijfsleiders.

Made in zet ondernemers centraal en heeft oog voor succes, innovatie en groei bij bedrijven, van starters tot gevestigde waarden. “Onze focus ligt op motiverend, positief nieuws. Dat delen we op per regio waardoor ondernemers perfect op de hoogte blijven van de werkzaamheden van hun leveranciers en hun huidige en potentiële klanten”, vertelt business manager Patrick De Wachter.

Bent u een ondernemer en wilt u dagelijks regionaal bedrijfsnieuws ontvangen? Schrijf u dan in via inschrijvenopmadein.be.

Hebt u zelf iets te melden? Stuur uw nieuwsboodschappen naar redactie@madeinwest-vlaanderen.be (voor de nieuwe West-Vlaamse site) of voor de regio Mechelen-Lier naar redactie@madeinmechelen.be.