Made in Metropool wordt Made in Antwerpen

Made inMade in Metropool, de Antwerpse tegenhanger van uw vertrouwd nieuwsplatform Made in Mechelen, wordt vanaf 16 september omgedoopt in Made in Antwerpen. Daarmee wordt het platform nog steviger ingeplant in de brede regio waarover het nieuws brengt. Groot-Antwerpen en de haven van Antwerpen zijn voor Made in Antwerpen de dagdagelijkse leefomgeving waarin alle economische, sociale en financiële bewegingen worden gevolgd.

Made in Antwerpen maakt als nieuwsplatform deel uit van het ruime aanbod digitale informatie van Mediahuis. De website Made in Metropool is al verscheidene maanden operationeel, naast Made in Limburg en Made in Kempen. Onlangs heeft Mediahuis het aanbod Made In’s nog verruimd met het economisch aanbod voor uw regio op Made in Mechelen en met Made in Oost-Vlaanderen. In de komende maanden volgen mogelijk nog meer initiatieven.

De Made In’s serveren snel economisch nieuws over en voor de regionale KMO-markt. Dit gebeurt via websites en de daaraan gekoppelde digitale nieuwsbrieven die elke morgen worden uitgestuurd.

Neem eens een kijkje op:

www.madeinantwerpen.be

www.madeinkempen.be

www.madeinoostvlaanderen.be

www.madeinlimburg.be

De Made In’s worden aangestuurd door Business Unit Manager Patrick De Wachter.