MECHELEN/BOORTMEERBEEK – Donderdag sluiten we de inschrijvingen voor ons evenement Made in Mechelen Live af. Schrijf dus snel in als u er bij wilt zijn.

De eerste Made in Mechelen Live vindt plaats op donderdag 9 november bij BMW Ottevaere in Boortmeerbeek.

Op het programma: een namiddag met vijf inspirerende sprekers: Birgit Conix, CFO van Telenet, Marleen Smekens van Mentorprise, Mark Willems van tsjing, Charles Leclef van de Mechelse stadsbrouwerij Het Anker en Koen Van den Heuvel, burgemeester van Puurs.

Een tip van de sluier:

Marleen Smekens: “Meer dan ooit is het mijn motto om te ondernemen vanuit een emotioneel intelligente aanpak.”

Koen Van den Heuvel: “Ik denk dat we verder moeten inzetten op het creëren van ruimte voor bedrijven, om zo de tewerkstellingsgroei verder te ondersteunen.”

Birgit Conix: “Blijf steeds nieuwsgierig, blijf jezelf en never assume!”

Mark Willems: “Als beginnend ondernemer ben je structureel 7 dagen op 7 bezig met je bedrijf, en dat moet ook.”

Charles Leclef: “Delegeer zo veel mogelijk, maar sta geen compromis toe in verband met je visie.”

Lekkers

Na de sprekers kunt u genieten van een walking dinner en kunt u proeven van Mechelse topkwaliteit: de Gouden Carolus Single Malt van Stokerij De Molenberg, en de Sola Jerez die vorig jaar in een beperkte oplage werd gelanceerd ter gelegenheid van de derde verjaardag van De Molenberg. Dit is een speciale blend van de eerste eigen distillaten uit 2010 (33%) en de verschillende proefdistillaten die voor de opstart van de eigen stokerij werden geproduceerd in 2007 (67%), beide uitsluitend (Sola) met een finish op Oloroso sherry (Jerez) vaten.

Honger en dorst naar informatie, inspiratie en lekkers? Schrijf u dan nu in voor Made in Mechelen Live.

.