Maatwerkbedrijf Entiris lanceert nieuwe website

entirisMaatwerkbedrijf Entiris heeft zijn nieuwe website gelanceerd. De vernieuwing kadert in een marketingplan waarin een goede online zichtbaarheid een belangrijke rol krijgt. Het is een website met een moderne vormgeving en een duidelijke weergave van de sociale doelstelling waar de organisatie voor staat én haar activiteiten en diensten.

Met een gedetailleerd overzicht van de mogelijkheden en een aangepast ontwerp kunnen bezoekers makkelijk en snel de gewenste informatie terugvinden op elk type toestel. Ook de content werd stevig onder handen genomen. Binnenkort staat de bedrijfsvideo online. Op regelmatige basis komen nieuwsitems aan bod en ook integratie met sociale media is aanwezig.

Entiris is een maatwerkbedrijf dat zich profileert als sociaal en economisch bedrijf in de provincies Vlaams-Brabant en Antwerpen met vestigingen in Heist-op-den-Berg, Mechelen, Aarschot, Diest, Herent, Kampenhout en Kessel-Lo. Het ebdrijf is actief in diverse sectoren van verpakking, cleanroom en stofarme ruimte, industrie, handwerk, groenzorg en houtbewerking tot home-decoratie, voeding, pharma en ook locatiewerk ter plaatse bij de klant.