Maatwerkbedrijf Entiris heeft nieuwe bedrijfsfilm

EntirisMaatwerkbedrijf Entiris, met vestigingen in Mechelen en Heist-op-den-Berg, heeft een nieuwe bedrijfsfilm. Volgens Bert Veulemans, verantwoordelijk voor Sales & Markerting, kadert deze film in een marketingplan waarbij eerder al de website in een nieuw kleedje werd gestoken. De film is volgens hem een goede manier om in korte tijd een duidelijk beeld te schetsen van de organisatie en haar activiteiten.

De jongste jaren is er veel veranderd in het maatwerkbedrijf, dat vroeger door het leven ging als beschutte werkplaats. Het vijftigjarig bestaan werd gevierd met een nieuwe naam en baseline: ‘Entiris, werk op uw maat’. De centrale diensten in Aarschot namen een nieuwbouw in gebruik en een aantal activiteiten werden afgebouwd. Veel belangrijker vindt Entiris dat ook nieuwe initiatieven werden opgestart, waaronder de groendienst. Met deze nieuwe bedrijfsfilm profileert Entiris zich nu als sociaal en economisch bedrijf in de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Entiris stelt 1 500 mensen met een beperking tewerk, verspreid over de vestigingen in Aarschot, Diest, Heist-op-den-Berg, Herent, Kampenhout, Kessel-Lo en Mechelen. “Dat betekent drieduizend handen die willen werken en waarvoor we steeds werk zoeken”, zegt Entiris. “Dat is meteen ook een belangrijke reden voor het maken van onze nieuwe bedrijfsfilm. Aangezien de activiteiten in het aanbod zeer uiteenlopend zijn, is een film een uitstekend middel om dit alles tonen. Denk daarbij aan handwerk, verpakking, cleanroom, groenzorg, houtbewerking, home-decoratie, voeding, pharma en ook locatiewerk ter plaatse bij de klant.” De bedrijfsfilm is vanaf nu te zien op de website van Entiris of hieronder.