Luc Feyaerts in functie als voorzitter LON-Mechelen

feyaertsLuc Feyaerts, COO van Intervest Offices & Warehouses, is sinds woensdagavond officieel de nieuwe voorzitter van het LON Mechelen van Voka-Kamer van Koophandel Mechelen. Zijn voorgangster Marina De Groof, partner bij DGI, die het LON tien jaar lang heeft geleid, blijft op uitdrukkelijke vraag van Feyaerts actief in het bestuur. Zij is vanaf nu ondervoorzitter.

De officiële vorzitterswissel gebeurde woensdagavond tijdens de nazomerdrink van Lokaal Ondernemers Netwerk Mechelen in Capriani Lakeside.

“Binnen Voka – KvK Mechelen is er een visie ontwikkeld, waarop we als LON Mechelen kunnen voortbouwen”, zegt Luc Feyaerts. “Een LON is een anker en antenne van de Kamer, die haar toelaat om de kerntaken zo goed mogelijk te behartigen op basis van de aangereikte informatie. Genomen inspanningen en initiatieven moeten erop gericht zijn om bedrijven met elkaar te verbinden. In de bedrijfswereld verandert het allemaal zo snel. Voor ondernemers is het daarom van levensbelang om mee te zijn en voortdurend bij te blijven. Als voorzitter beschouw ik het vooral als mijn taak om te luisteren naar de bedrijven en om zaken te coördineren, zodat die in goede banen kunnen verlopen.”