Logiqstar vernieuwt logo en website

Team-LogiqstarBegin dit jaar nam de Van Roey ICT Group Logiqstar over. Vandaag lanceert Logiqstar een nieuw logo en een nieuwe website: www.logiqstar.com.  De baseline Navigate to Bright Logistics spreekt voor zich: het intelligente ERP- en CRM pakket helpt logistieke dienstverleners hun operationele en financiële flow transparant te beheersen. Het Logiqstar-team werkt bovendien vanuit een nieuwe vestiging in Schoten.

General manager Eric Robbeets: “Met trots stellen we onze nieuwe huisstijl en een nieuwe website voor. Stevige fundamenten voor onze ambitieuze groeiplannen. Een ijzersterk product verdient moderne communicatie- en marketingtools die het ondersteunen. Het Logiqstar team en het marketingteam van de Van Roey ICT Group brachten hiervoor hun expertise en knowhow bij elkaar. Uiteindelijk bleek alles wat we wilden vertellen al in de naam vervat. Daar bouwen we verder op.”

Logo-LogiqstarLogiq staat voor een logisch en kwaliteitsvol platform voor de logistieke sector. Star verwijst niet alleen naar een ster en een kompas, maar ook naar de verschillende vervoersmodi die het platform ondersteunt: Sea, Truck, Air & Rail. De baseline  Navigate to Bright Logistics legt de link met het ondersteunende platform Microsoft Dynamics NAV (oorspronkelijk Navigate) en benadrukt dat Logiqstar zijn gebruikers wil laten schitteren. Eric Robbeets: “Onze klanten kunnen vertrouwen op Logiqstar om hun groei in goede banen te leiden.”

Logiqstar biedt zijn klanten een All-in-One softwarepakket aan, zowel voor nationale als internationale logistieke dienstverleners (havenbedrijven, douanekantoren, expediteurs, logistieke bedrijven…). Het Logiqstar-platform is één geïntegreerde tool die meerdere oplossingen aanbiedt om alle processen van de logistieke sector te managen. Dit gaat van het eerste contact met de leverancier/klant over de handling tot aan de facturatie en betaling. Alle data zijn continu raadpleegbaar én bruikbaar door elke betrokken partij, zonder papieren documenten of dubbele ingave.

Logiqstar maakt sinds begin dit jaar samen met Webstore.be en VanRoey.be deel uit van de Van Roey ICT Group.