LLEDD.BE neemt failliet LEDlite 1 over

lediteVerlichtingsspecialist LLEDD.be uit Rijmenam neemt het handelsfonds van het failliete LEDLite 1 uit Boom over. LEDLite 1 werd op 28 juli door de rechtbank van koophandel van Antwerpen failliet verklaard.

“Eigenlijk is de overname tot stand gekomen dankzij Made in Mechelen”, zegt Frank Lagast van LLEDD.be. “We zagen in één van jullie artikels de aankondiging van het faillissement van LEDLite 1. Op basis van die informatie hebben we de curator gecontacteerd en hebben we een deal kunnen sluiten.”

LLEDD.be neemt klanten, stock en inboedel van de handelszaak in Boom over. Het personeel wordt niet mee overgenomen. Frank Lagast: “LLEDD.be zal enkel de B2B activiteiten verderzetten. LLEDD.be is namelijk gespecialiseerd in verkoop en leasing van LED verlichting B2B, met inbegrip van installatie en onderhoud. De B2B klanten zullen worden benaderd om na te gaan of er nog verder kan worden bespaard op de energiefactuur en of de verlichting kan worden verbeterd in een prijs-per-maand formule.”

De winkel en groothandel van LEDLite 1 worden gesloten. “De benaming LEDLite 1 verdwijnt eveneens. Alle activiteiten gaan verder onder de naam LLEDD.be.”

De overname kadert in de gestage groei van LLEDD.be. Het bedrijf heeft sedert dit weekend ook een showroom voor retail LED verlichting in de Trade Mart in Brussel.