LLEDD.be uit Rijmenam richt zich voortaan ook tot sportclubs. Het bedrijf, gespecialiseerd in de verkoop en leasing van LED verlichting B2B, biedt nu ook een prijs per maand aan voor tennis-, voetbal- en hockeyvelden.

“Met de sportclubs hebben we ons aanbod gevoelig uitgebreid”, zegt Frank Lagast, managing director van LLEDD.be. “Zij kunnen nu ook genieten van onze maandformule waarin de LED verlichtingsmaterialen en diensten zoals onderhoud en installatie zijn inbegrepen.”

Onlangs hebben Tennisclub de Wehzel uit Elewijt, voetbalclub KV Mechelen en de gemeente Grobbendonk een Opex-contract voor sportvelden afgesloten met LLEDD.be.

En het klantenbestand van LLEDD.be groeit nog verder. “Recent werden speelgoedketen FUN en Phidata uit Wemmel klant. Tevens heeft Kinepolis bijgetekend voor meerdere vestigingen.”

LLEDD.be maakt bij bedrijven en sportclubs eerst een audit om na te gaan of LED relamping de juiste oplossing is. Daarna wordt een offerte opgemaakt met de totale investering, de terugverdientijd van deze investering, de besparing van het energieverbruik,  het recyclen van de bestaande verlichting, het jaarlijks onderhoud, en het huurbedrag. De investering kan worden gekoppeld aan een financieringsmodel.