SINT-KATELIJNE-WAVER – LIS Belgium uit Sint-Katelijne-Waver is één van de zes bedrijven die kans maken op de Truck Safety Award 2018.

Organisator Transportmedia heeft de zes genomineerden bekendgemaakt die in aanmerking komen voor de Truck Safety Award 2018. Dit is één van de prijzen die op 1 maart bij de Transport & Logistics Awards 2018 uitgereikt worden in de Nekkerhal in Mechelen.

De Truck Safety Award staat open voor alle truckvloten uit het land en beloont een vrijwillige politiek op het vlak van actieve en passieve veiligheid. De titel wil zaakvoerders eren die aandacht hebben voor veiligheid in alle geledingen van hun bedrijf: bij het verdelen van de opdrachten op de dispatching, bij het aanwerven en opleiden van het personen, in de keuze van de uitrusting van de voertuigen, enz..

Nachttransport

LIS Transport heeft een eigen vloot van ongeveer negentig voertuigen. Het bedrijf is gespecialiseerd in retail logistics en legt zich ook toe op nachttransporten van en naar de luchthavens van o.a. Parijs, Londen, Amsterdam, Rotterdam en Orléans. Met de nachttransporten wil LIS Transport zich engageren voor een meer duurzame wereld. Voor opdrachtgevers wordt vervoer op maat ontwikkeld en ook logistieke totaaloplossingen zijn mogelijk, met tijdelijke stockage van palletgoederen, orderpicking en palletisering.

LIS Belgium neemt het voor de Truck Safety Award op tegen Transport Broodthaers uit Ranst, Groupe Gobert uit Thieusies, Igepa uit Aalter, VPD uit Lembeek en Witrans uit Marvie.