Link2Europe versterkt met nieuw talent

link2europeHet Puurse uitzendbedrijf Link2Europe N.V. heeft zijn team versterkt met twee nieuwe medewerkers: sales manager Koen Van Lint en Justyna Olech-Vermoesen, die het team van International Recruitment Consultants zal vervoegen.

Link2Europe is reeds meer dan 7 jaar een professionele partner voor bedrijven die ook buiten de Belgische arbeidsmarkt technisch en logistiek personeel willen rekruteren. Dankzij eigen kantoren in Polen, Portugal en Roemenië kan het uitzendbedrijf daar een optimale selectie uitvoeren van de gewenste arbeidskrachten. Link2Europe verzorgt tevens de volledige administratieve ondersteuning van de aanwerving tot en met de integratie en huisvesting van deze ervaren arbeidskrachten.

“Dat deze formule succesvol en noodzakelijk is, bewijst onze gestage groei”, aldus Link2Europe. “Ook tijdens de voorbije jaren van economische laagconjunctuur en 0-groei hebben vele bedrijven toch behoefte aan geschoolde arbeidskrachten.”

“Met een groei van meer dan 10% in 2014 en tijdens de eerste 6 maanden van 2015 een groei van 20% is het tijd om ons team dat zich richt op de industriële en logistieke bedrijven verder uit te bouwen.”

Twee nieuwe medewerkers werden aangeworven. Koen Van Lint, een ervaren sales manager, zal samen met Igor Van Assche de verdere professionalisering en uitbouw van Link2Europe ondersteunen. Koen zal enerzijds de sales-strategie verder uitbouwen maar ook de organisatie klaarstomen om meerdere kantoren te openen en nieuwe business-opportuniteiten uit te diepen.

“Daar wij onze uitzendmedewerkers blijvend willen ondersteunen en op een goede manier willen begeleiden, wordt ook het team van International Recruitment Consultants uitgebreid. Justyna Olech- Vermoesen versterkt sinds kort dit team. Zij heeft reeds een ruime professionele ervaring in de HR-sector en is een toegevoegde waarde binnen het reeds bestaande team van 2 ervaren consultants.”

Link2Europe is ervan overtuigd dat het dankzij deze investeringen in Human Capital verder zal groeien en nieuwe en huidige klanten de nodige ondersteuning en kwaliteit kan blijven bieden.