boekHet Lierse Brood en Bloemen van Ine en Nathalie is door de trendy website NewPlacesToBe.com uitgekozen als één van de nieuwste hotspots.

Hier kan je lekker ontbijten of lunchen of je gezonde maaltijd komen afhalen. Wat dit eethuis zo apart maakt, is dat je er steeds omringd wordt door verse bloemen, en dat je hier zelfs een bloemenabonnement kunt bestellen voor jezelf of voor één van je geliefden.

NewPlacesToBe beveelt trouwens nog horecazaken uit de regio Mechelen aan in zijn nieuwste boek, dat sedert deze week in de winkel ligt (net op tijd voor de cadeautjesperiode).

Uit Mechelen zelf worden in het boek Gamine op de Korenmarkt, Bar Klak op de Schoenmarkt en Ellis Gourmet Burger op de IJzerenleen vermeld. Bar Klak wordt aanbevolen voor zijn gezonde meeneem-aanbod en Ellis Gourmet Burger wordt geprezen voor zijn… burgers. Ontbijt- en lunchcafé Gamine krijgt een pluim voor zijn verse en kwaliteitsvolle producten.

Restaurant Silo’s in de voormalige mouterij in Boortmeerbeek krijgt eveneens een vermelding voor het knappe interieur en de combinatie van topkwaliteit en matige prijzen.

FERM Bio Food & Market uit Keerbergen wordt geprezen voor zijn 100% biologisch aanbod en karaktervol interieur.

Lunchbar JAM uit Bornem sluit de rij met een uitgebreide lunchkaart in een modern ingerichte kelderverdieping.