LIER/BORSBEEK – De ontwerpen van The Outfit Factory zijn binnenkort ook in de lucht terug te vinden. Het Lierse bedrijf heeft namelijk de uniformen met bijhorende das en damessjaal ontwikkeld voor de piloten en het cabinepersoneel van luchtvaartmaatschappij VLM.

Voor het ontwerp van de jassen, vesten, broeken, jurken en rokken koos The Outfit Factory voor een donkerblauwe stof gemaakt van 54% polyester, 44% virgin wool en 2% elastane. Voor de hemden en blouses werd een witte kleur gekozen.

Naast de uniformen ontwierp het Lierse bedrijf ook de dassen en sjaals met een lichtblauwe en gouden tint. De damessjaals zijn gemaakt van een polyester twill en voor de dassen werd gekozen voor een microfill polyester. Het opvallende design werd uitgetekend door de grafische medewerkers van The Outfit Factory.

“Er werd gekozen voor duurzame, comfortabele stoffen. De uniformen zijn kreukvrij en de stewardessen hebben de keuze uit een rok, jurk of een broek”, klinkt het.

The Outfit Factory is gevestigd in Lier en heeft ook een vestiging in Borsbeek. Het bedrijf telt 20 medewerkers en is gespecialiseerd in eigentijdse werkkledij en bedrijfsmode. The Outfit Factory beschikt verder over een eigen grafische afdeling en bedrukkingsatelier waar bedrijfskledij en promowear gepersonaliseerd worden met logo’s of corporate identity-kenmerken.