Lierenaar Stef Verbeeck bevestigd als voorzitter JCI Vlaanderen

verbeeckTijdens het Vlaams Congres van JCI in Leuven is Stef Verbeeck officieel verkozen tot voorzitter van JCI Vlaanderen. Zijn verkiezing werd al aangekondigd op de algemene vergadering van JCI Vlaanderen in februari.

Stef Verbeeck is past president van JCI Lier (2013-2014) en die afdeling is dan ook heel trots op zijn verkiezing. De nieuwe voorzitter van JCI Vlaanderen zetelde eerder ook al in de raad van bestuur van JCI Vlaanderen als verantwoordelijke voor business & networking/partnerships.

Beroepshalve is marketingspecialist Stef Verbeeck actief bij het Antwerps merkagentschap Verbeeck + Ujvari. Hij is er partner, merkenstrateeg en imagoconsulent.

Tijdens het komende werkingsjaar 2015-2016 ziet de incoming president van JCI Vlaanderen #ValueFirst als rode draad, met meer aanbod van vormingen (hij wil het aanbod maar liefst verviervoudigen), een stijging van het aantal leden (1.000 is een streefdoel) en een hervorming van de AV’s, de maandelijkse algemene vergaderingen van lokale, regionale of nationale afdelingen waarop leden op de hoogte blijven van lopende zaken en kunnen stemmen over bepaalde moties en stellingen.

JCI Lier is van plan de incoming president tijdens het komende werkingsjaar massaal te steunen.