Lier ontwikkelt bedrijfstoerisme

picknickcitygolfCity Golf en Toerisme Lier hebben hun samenwerking nog intensiever gemaakt en lanceren de Picknick City Golf. Bij dit concept wordt het golfparcours door de stad wordt zo uitgestippeld dat de spelers die voor het eerst in Lier zijn, een mooi overzicht krijgen van de toeristische bezienswaardigheden in het historische centrum. Om deze beleving te verlengen, is er nu de mogelijkheid om na het golfspel te picknicken op een van de groene locaties vlakbij.

De bestaande activiteiten van City Golf slaan bijzonder goed aan als teambuilding voor bedrijven. Het nieuwe concept Picknick City Golf is een verdere stap in de ontwikkeling van specifieke producten voor bedrijfstoerisme.

City Golf speel je niet op een golfterrein maar in de stad, en niet naar een hole maar naar een vast doel, zoals een standbeeld, een zitbank of een fontein. Bij het begin krijgt elke deelnemer een golfinitiatie en daarna speelt de groep een parcours in de stad. De speler met het kleinste aantal slagen is de winnaar. Deelnemers kunnen kiezen voor 6 of 9 holes. 6 holes werk je af in een uur of twee, voor negen holes moet je minstens drie uur rekenen.

City Golf kan in diverse steden, waaronder Mechelen en Lier, en in die laatste stad is nu dus samen met Toerisme Lier de Picknick City Golf in het leven geroepen. Na het partijtje stadsgolf in de historische binnenstad staat er een picknick klaar.