Het Weekend van 30 september en 1 oktober staat niet alleen in het teken van Open Bedrijvendag op zondag. Het is ook het eerste Weekend van de Klant, en Lier is gaststad.

Dag van de Klant, een organisatie van UNIZO, en Sunday Shopday, georganiseerd door Comeos, bundelen de krachten dit jaar en brengen het beste van beide events samen in het Weekend van de Klant op 30 september en 1 oktober. Voortaan zullen klanten van handelaars niet enkel op zaterdag, maar heel het eerste weekend van oktober extra in de watten worden gelegd tijdens het winkelen.

Veel deelnemers

In gaststad Lier belooft het eerste Weekend van de Klant in Lier meteen een topper te worden. Op zaterdag nemen 77 handelaars deel aan het evenement, en op zondag zijn er dat toch nog 63. Deze handelaars verwennen hun klanten met een leuke attentie. MNM strijkt twee dagen neer op de Grote Markt met live radio tijdens het Weekend van de Luisteraar.

Ook in andere steden en gemeenten van de regio wordt met enthousiasme deelgenomen aan het Weekend van de Klant. In Mechelen zijn er zaterdag 62 deelnemende handelaars en op zondag 37, in Willebroek respectievelijk 24 en 15 deelnemers, in Londerzeel 26 en 24 deelnemende handelaars, in Bornem 20 en 14 deelnemers en in Puurs 24 en 16 deelnemers.