juma BMW Juma (Mechelen) combineert al jaren passie, traditie en gedrevenheid met vernieuwing en innovatie.
“Het is dan ook niet verwonderlijk dat we stonden te springen om samen met het Innovatiecentrum, Syntra, Flanders DC en Voka Mechelen een inspirerende 3-delige cursus over innovatie aan onze (potentiële) klanten en partners aan te bieden”, aldus Jakob Mignon, Business Developer bij BMW Juma.

“Met deze gratis opleiding hopen we meerdere personen binnen eenzelfde bedrijf aan te trekken om zo tot vernieuwende en vooral ook realiseerbare ideeën te komen. We mikken op minstens 60 deelnemers uit Mechelse kleine, middelgrote en grote ondernemingen.”

De dre sessies hebben plaats op 13, 20 en 27 april bij BMW Juma, Kruisbaan 125 in Mechelen. Elke sessie start om 19u en sluit af om 21.30u. Meer informatie over de inhoud van de sessies vindt u hier. De gastheer plant indien gewenst een lichte maaltijd tussen 18.30u en 19u. Na de sessie biedt BMW Juma nog een hapje en een drankje aan om samen met de deelnemers na te kaarten over de nieuwe ideeën.

Inschrijven kan enkel voor de volledige reeks. “We raden aan om deze opleiding samen met enkele collega’s te volgen; zo zijn er meteen meerdere gelijkgestemde zielen om innovatie in uw bedrijf waar te maken!”