Laurent Eeraerts heeft het directieteam van Jan Snel Groep vervoegd. Als algemeen directeur van Jan Snel België nv en Jan Snel Zuid bv zal hij binnen de groep operationeel en financieel verantwoordelijk zijn voor de vestigingen in Bornem en het Nederlandse Hulst. In samenwerking met ceo Harry Van Zandwijk zal hij ook bijdragen aan de geplande internationalisering van de groep.

Laurent Eeraerts studeerde af als ingenieur en startte zijn professionele carrière bij Norgren België. Vier jaar later trok hij naar Siemens Building Technologies, om in 2000 als directeur van de elektrische afdeling bij Tyco Fire & Security aan de slag te gaan. In 2005 vertrok hij naar De Meeuw in Willebroek, waar hij 11 jaar werkzaam was. Eerst vervulde hij er de rol van algemeen manager, vervolgens die van directeur buitenlandse activiteiten. In 2012 richtte hij ook zijn eigen zaak Carduus Consulting op. “Met mijn benoeming bevestigen de aandeelhouders hun intentie om de lokale marktpositie van Jan Snel substantieel uit te breiden. Als lid van de groepsdirectie zal ik, mede door mijn internationale ervaring, ook ingezet worden om de verdere geografische groeistrategie vorm te geven”, aldus Laurent Eeraerts.

Het ontstaan van de Jan Snel Groep gaat terug tot 1960. Ondertussen is de internationaal opererende familieonderneming specialist in flexibel bouwen en gespecialiseerd transport. De voorbije decennia is de Jan Snel Groep uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf met ruim 280 medewerkers en vestigingen in Montfoort, Hulst en Eemshaven in Nederland, Bornem in België en Hürth-Knapsack in Duitsland. Vorig jaar had de Jan Snel Groep een omzet van om en bij de 125 miljoen euro.