foto1For the love of food is de baseline van Lane 12, het nieuwe restaurant bij de Wima Bowling aan de Boomsesteenweg 35 in Schelle. Een partijtje bowlen kan hier binnenkort worden gecombineerd met lekker eten.

Momenteel wordt volop gewerkt aan de inrichting van het restaurant, dat op 2 september open gaat.

De Wima Bowling blijft nog tot eind augustus op de huidige locatie en verhuist dan naar zijn nieuwe stek (tot nu toe het Bowlingpaleis). De bowlingzaal blijft daar op de eerste verdieping, en de binnenspeeltuin op het gelijkvloers wordt vervangen door het nieuwe restaurant Lane 12 met een warm-industriële inrichting.

Bij Lane 12 is er keuze tussen vier formules: Full Experience en Flavours vanaf 2 september aangevuld met een zondags ontbijt en een businesslunch tijdens werkdagen vanaf 2 oktober.

De huidige Wima Bowling wordt afgebroken en vervangen door het winkelproject The BLVD. Dit wordt een winkelcentrum van twee verdiepingen met vijf winkels per verdieping. Dit project moet klaar zijn tegen eind 2017.

Zowel de Wima Bowling als Lane 12 en het nieuwe winkelcentrum worden uitgebaat daar de familie Crijns, de eigenaars van het vlakbij gelegen San Marco Village.