Laatste tickets voor Made in Kempen Live

MadeinKempen LIVEU wilt horen wat topsprekers als Luc Thys van Soudal, Christ’l Joris van ETAP, Kurt Peys van het Innovatiecentrum en Tom Aelbrecht van Janssen Pharmaceutica te zeggen hebben, u wilt alles weten over innovatie en u houdt van Royal Belgian Caviar en een Kempens biertje? Dan mag u het netwerkevent Made in Kempen Live niet missen. Er zijn nog een paar tickets beschikbaar, dus wie er bij wilt zijn, moet zich haasten. Bijna 300 ondernemers gingen u reeds voor en hebben zich al ingeschreven.

Made in Kempen Live verwent zijn bezoekers, met champagne à volonté en de Turnhoutse bieren Koekedam, Schuppenaas en Kleveretien van Brouwerij Het Nest.

TowerEye uit Gierle voorziet alle aanwezigen gratis van WiFi. Elke deelnemer van Made in Kempen Live heeft een unieke login code waarmee we een optimale internetverbinding voor iedereen garanderen.
De hashtag #madeinkempenlive wordt geactiveerd om iedereen te laten zien dat de community in de Kempen leeft. Alle tweets die verstuurd worden met deze hashtag komen tijdens het event eveneens op ons Twitter-scherm in de receptieruimte in de Turnhoutse CAC Mercedes-Benz garage.

Gastheer is comedian Steven Gabriels. Hij zorgt tijdens het innovatiecongres voor een ongedwongen sfeer. Als u dit niet wilt missen (en waarom zou u), schrijf u dan snel hier in.