Laatste open bedrijvendag voor failliet G&G International

Bullets G & GMetaalconstructiebedrijf G&G International uit Willebroek heeft enkele maanden geleden de boeken neergelegd. Intussen is de volledige inboedel geïnventariseerd en door Moyersoen NV in een online veiling gezet. Woensdag 17 juni en zaterdag 20 juni van 10 tot 16 uur krijgt iedereen de laatste keer de kans om de 17ha grote onderneming te bezoeken aan de Molenweg 109 in Willebroek.

De internationale veiling omvat meer dan 2.200 loten waaronder het volledige machinepark inclusief duizenden stuks gereedschap, voorraad, bureaus en IT-materiaal.

Volgens Christophe Moyersoen, gedelegeerd bestuurder van het online veilinghuis, gaat het om een uitstekende gelegenheid voor wie in de sector snel wil uitbreiden of investeren zonder daarom nieuwe goederen te willen aanschaffen. “We maken ons sterk dat we opnieuw de juiste mensen zullen vinden die met de inboedel, de stock en het machinepark aan de slag kunnen gaan.”

Moyersoen NV is het grootste online veilinghuis van België. Het bedrijf is bekend als expert in het afwikkelen van faillissementen, liquidaties, wco’s, onderhandse verkopen, winkeluitverkopen, onbeheerde nalatenschappen, pandverzilveringen, vereffeningen, inwinningsbemiddelingen, gerechtelijke verkopingen, overnames en voorlopige bewindvoeringen. Moyersoen levert een full service, van inventarisaties en taxaties tot de eigenlijke verkoop. Daarnaast is er een immobiliënluik waarbij Moyersoen instaat als makelaar van onroerend goed uit faillissementen. Moyersoen bestaat sinds 1994 en heeft via zijn website gemiddeld 10.000 unieke online bezoekers per dag en kopers uit meer dan 100 verschillende landen.