MECHELEN – Voor de tweede keer in twee jaar is La Terrazza uit Mechelen uitgeroepen tot beste pizzaiolo of pizzabakker van de provincie Antwerpen. Het Italiaanse restaurant dingt nu samen met de winnaars van de andere provincies mee naar de titel van Pizzaiolo van het jaar 2018.

Voor deze wedstrijd, die wordt georganiseerd door het culinaire jaarboek Foodprint en het bedrijf Kaasbrik, kunnen pizzabakkers zichzelf inschrijven en hun klanten aanzetten te stemmen via sms. De jury bezoekt alle deelnemers en kiest per provincie een winnaar uit.

De elf provinciale laureaten nemen het op 29 januari tegen elkaar op in een pizzabakwedstrijd en de winnaar, de beste Pizzaiolo van 2018, wordt bekendgemaakt op 12 maart in Flanders Expo.

Klantvriendelijk

Het Mechelse La Terrazza, gevestigd in de Auwegemstraat, zet klantvriendelijkheid voorop. “Ons team doet alles om aan de wensen van de klanten te voldoen. Vandaar dat we heel veel vaste klanten hebben en mensen die naar ons worden doorverwezen. We willen de beste service aanbieden die er in onze bedrijfstak bestaat.”

Het restaurant heeft niet alleen pizza’s maar ook andere Italiaanse gerechten op de kaart.