L & More opent deuren op Lierse markt

elleandmoreChristel Lenaers en Danny Aras openden zaterdag aan de Grote Markt 49 in Lier L & More ofwel Elle and More, waar dameskleding en accessoires als handtassen worden verkocht. Bij L & More vind je  eveneens exclusief voor de regio Key Cy-joggings en lingerie van After Eden.

Uitbaatster Christel Lenaers geeft bezoeksters van de winkel gepast stylingadvies. Zij kan een klant aankleden van kop tot teen, met lingerie, kleding, handtas, schoenen en zelfs juwelen, maar dames die enkel een blouse willen, zijn uiteraard ook welkom. Het aanbod van L & More is geschikt voor dames van 18 tot 70 jaar. Uitbaatster Christel Lenaers belooft om het aanbod telkens na twee weken te vernieuwen.

L & More kreeg het motto Fashion fades, style remains mee en is gevestigd in het pand waar het stopgezette Bomeq was. De initiatiefnemers hebben meteen al een samenwerking met een andere ondernemer op de Lierse Grote Markt aangekondigd. Er zijn plannen om elk seizoen een modeshow te organiseren in Brasserie-restaurant Elzenhof.