Voetbalclub KV Mechelen doet vanaf het nieuwe seizoen 2017-2018 een beroep op het Mechelse rekruterings- en uitzendkantoor Skillflex. Voor alle thuiswedstrijden zal Skillflex 10 tot 15 studenten ter beschikking stellen voor het onthaal van de supporters op alle ingangen en parkings van het AFAS-stadion.

De studenten worden ingeschakeld aan alle ingangen en op de parkings van het AFAS-stadion. De volledige coördinatie zal in handen zijn van Skillflex, dat daarom vanaf nu op zoek is naar 15 studenten en 1 coördinator.

Skillflex is zeer blij met de samenwerking met KV Mechelen. “We voelen ons als Mechels kantoor sterk verbonden met de club”, zegt zaakvoerder Wim Van den Berge. “We hopen op deze manier ons sociaal engagement in de regio te versterken en bij te kunnen dragen aan het succes van de club.” Via sponsoring en visibiliteit in en langs het stadion zal Skillflex bovendien haar vacatures aan het Mechelse publiek kenbaar maken.

Skillflex is sinds 2012 met 5 werknemers actief in de ruime Mechelse regio. In 2015 werd het rekruterings- en uitzendkantoor van Wim Van den Berge door Voka – Kamer van Koophandel Mechelen nog genomineerd als jonge onderneming van het jaar. Het bedrijf is gespecialiseerd in de selectie en rekrutering van office profielen in administratie en sales en industriële profielen voor (voedings)logistiek, productie.