KV Mechelen krijgt primeur geautomatiseerde aftrap

Marc Faes (KV Mechelen), Joeri Welslau (Viking)  en Philippe Verbert (SportsCom).

Marc Faes (KV Mechelen), Joeri Welslau (Viking) en Philippe Verbert (SportsCom).

Zaterdagavond wordt op KV Mechelen de eerste geautomatiseerde aftrap ooit in de Jupiler Pro League gegeven. Deze primeur Achter De Kazerne is een gevolg van de prille samenwerking tussen KV Mechelen en zijn nieuwe sponsor Viking, een van oorsprong Oostenrijks merk van tuinmachines, dat gespecialiseerd is in robotmaaiers. Twee iMow robotmaaiers, het paradepaardje uit het assortiment, zullen de aftrap geven van de wedstrijd tegen de leiders uit de Jupiler Pro League, Zulte Waregem.

De spelers van KV Mechelen maakten vorig weekend al kennis met de nieuwste generatie robotmaaiers. KV-spelers Seth De Witte, Laurens Paulussen, Mats Rits en Tim Matthys nemen het tegen elkaar op in de eerste ronde van de iMow Cup. Zaterdag komen de supporters de uitslag te weten. Dan wordt het filmpje in primeur getoond op het grote scherm in het stadion door Mark Uytterhoeven.

Sinds 1981 ontwerpt en produceert Viking een breed assortiment van machines voor het onderhoud van uw tuin: grasmaaiers, robotmaaiers, zitmaaiers, verticuteermachines, hakselaars, motorhakfrezen, enzovoort. Sinds 1992 behoort Vinking tot de STIHL groep.