Kurt Bomhals verlaat DGI

bomhalsKurt Bomhals verlaat DGI uit Sint-Katelijne-Waver. Bomhals was partner bij het bedrijf dat gespecialiseerd is in bedrijfshuisvesting en bedrijfsinvesteringen.

“Kurt Bomhals, partner binnen DGI, heeft te kennen gegeven om een andere wending te willen geven aan zijn professionele loopbaan”, aldus een mededeling van het bedrijf.

“Als partner van DGI heeft Kurt mee vorm gegeven aan DGI’s huidige succesvolle parcours. Wij willen Kurt dan ook danken voor zijn vriendschap en niet aflatende inspanningen om zijn schouders onder ons project te scharen. Onze ganse ploeg zal in dezelfde spirit de dagdagelijkse uitdagingen verderzetten. Wij  wensen Kurt alle succes in de volgende stap van zijn carrière.”

DGIKurt Bomhals trad pas in september van vorig jaar samen met Luc Kiebooms en Carl Mariën toe tot de vennootschap die in 1997 werd opgericht door Marina De Groof. Bomhals legde zich samen met Carl Mariën bij DGI Beheer toe op het beheer van bedrijfsgebouwen. Het team van DGI bestaat nu uit partners Marina De Groof, Luc Kiebooms en Carl Mariën, en Nathalie Guidé, Pascale Vervloessem, Santina Fourneaux, Ann Maes, Tatiana Hidalgo, Mani Tumasian en Gerda Marina De Groof.