Kroesen wordt bestuurder van Connect Group

kroesenConnect Group NV, met hoofdkantoor in Kampenhout, heeft Klaus Kroesen benoemd tot nieuwe bestuurder. De Raad van Bestuur benoemt hem via coöptatie tot de Algemene Vergadering van april 2016.

Klaus Kroesen (61 jaar), heeft jarenlange ervaring in de electronica-industrie op directieniveau. De voorbije jaren was hij CEO en aandeelhouder van de belangrijke Duitse electronica onderaannemer EN ElectronicNetwork AG. Door zijn ervaring in deze sector ziet Connect Group deze benoeming als een versterking van haar Raad van Bestuur.

Tevens meldt Connect Group NV dat Dimitri Duffeleer BVBA, vast vertegenwoordigd door Dimitri Duffeleer, zijn ontslag als bestuurder heeft ingediend wegens gezondheidsredenen.

Dimitri Duffeleer was bestuurder van Connect Group sinds november 2012 als vertegenwoordiger van QuaeroQ cvba, referentieaandeelhouder van Connect Group. De Raad van Bestuur bedankt Dimitri Duffeleer voor zijn jarenlange inzet en constructieve medewerking aan het beleid van de vennootschap.

Connect Group is één van de belangrijkste leveranciers van diensten in Europa voor de samenbouw van kabels, PCB’s en modules (Electronic Manufacturing Services). Van de oprichting van de eerste site in 1987 is het bedrijf uitgegroeid tot een Europees netwerk van productie-eenheden met ca.1600 medewerkers. Connect Group heeft zich ontwikkeld van een kabelbedrijf tot een full-service leverancier die klanten ondersteunt in ontwikkeling, productie, logistiek en after sales service.