Krinkels heeft origineelste sollicitatiedag

krinkelsOpen Bedrijvendag organiseerde ook dit jaar in samenwerking met de VDAB de nationale jobactie Uitblinkers Gezocht. Dankzij de jobactie konden bezoekers van Open Bedrijvendag de job van hun leven vinden, en werkgevers de geknipte werknemer. Het bedrijf met de origineelste sollicitatieactie op Open Bedrijvendag zou een heel nuttig prijs winnen.
Ethias, Siemens, Alsico, Imec en Krinkels waren de vijf bedrijven die de shortlist haalden en op 5 oktober mee konden dingen naar de prijs.

Landschapsaannemer Krinkels ging met de hoofdprijs aan de haal.
Zondag kreeg Krinkels in Londerzeel maar liefst 1.500 bezoekers over de vloer. Elke sollicitant kon er in de voetsporen treden van de werknemers: mee op de hoogtewerker, werken met de minigraver, een parcours afleggen met een kleine tractor en ervaren hoe het is om in uitzonderlijke omstandigheden te werken, bijvoorbeeld langs een drukke rijbaan of in het donker. De werknemers van Krinkels werken immers vaak langs drukke snelwegen, metershoog boven de grond, in de bijtende kou of ‘s nachts.
Open Bedrijvendag en VDAB waren danig onder de indruk van dit originele wervingsoffensief en beloonden Krinkels met de hoofdprijs. Het bedrijf krijgt nu 80 seconden advertentieruimte op Kanaal Z om de openstaande jobs te promoten.