LIER – Eind dit jaar werkt het Lierse Kreatix vanuit een nieuw kantoor. Dat bevindt zich op dezelfde locatie, maar is drie keer zo groot. Het jonge full-service marketingbureau speelt zo in op de aanhoudende groei.

Kreatix werd in 2014 opgericht door Oliver Op de Beeck en William Matthynssens. In 2016 verhuisde de jonge onderneming naar Lier. De forse groei van de voorbije maanden deed Kreatix uitkijken naar een nieuw kantoor.

“In 2018 behaalden we groeicijfers van 15 procent per maand. Om voorbereid te zijn voor de toekomst verhuizen we nu naar een drie keer zo groot kantoor. Daar beschikken we over een focus werkplek, een ruimte voor workshops en vergaderingen en een leerhoek waar er gelezen kan worden. Vooral dat laatste vinden we belangrijk, want stilstaan is achteruitgaan”, zeggen de zaakvoerders.

Vaste waarde

Wat begon als een start-upverhaal waarbij elke locatie met wifi een potentiële werkplek was, is uitgegroeid tot een onderneming met een vaste stek die meer dan 150 bedrijven online laat scoren. De digitale begeleiding gaat van websites tot webshops, en van marketingcampagnes tot sociale media.

“Intussen zijn we een vaste waarde in de sector, mede doordat we focussen op conversiegericht werken. Dat wil zeggen dat digitale projecten er voor ons niet alleen mooi moeten uitzien, maar ook klanten moeten binnenhalen”, verduidelijkt Oliver Op de Beeck.

Kreatix krijgt op die manier het vertrouwen van heel wat klanten. Zo werden recent nog projecten binnengehaald van stad Lier, Marc Coucke en Boma.