Kralenspecialist Zahia nu ook in Mechelen

ZahiaMechelen heeft vanaf zaterdag 7 maart zijn eigen Zahia. De Lierse vestiging is een paar weken geleden gesloten en krijgt een nieuw leven in de Dijlestad. Tine Vanseuningen opent er een Zahia-winkel in de Onze-Lieve-Vrouwestraat 72.

Wie zelf juwelen maakt, kent ongetwijfeld Zahia. De winkels in Gent, Antwerpen, Brugge en Leuven en binnenkort dus ook in Mechelen verkopen parels, halfedelstenen en glaskralen uit Italië en Tsjechië waar je zelf juwelen mee kunt maken. Wie zich onzeker voelt over het resultaat, kan advies inwinnen bij de Zahia-medewerksters in de winkel of deelnemen aan een Zahia-workshop. Al meer dan 39.000 mensen hebben een workshop gevolgd bij Zahia.

Of je kan in de winkels ook kant-en-klare juwelen kopen of ze op maat laten maken, passend bij je teint en de kleur van je haar en je ogen.

Tine Vanseuningen is de enthousiaste uitbaatster van  Zahia-Mechelen. “Bezig zijn met kleur, vormen en beelden: daar word ik gelukkig van”, zegt Tine, die geboren en getogen is in Mechelen. “Ik studeerde orthopedagogie in Antwerpen en werkte vier jaar in de bijzondere jeugdzorg. Maar hoe graag ik mijn job ook deed, ik vond toch dat er iets ontbrak. Enkele maanden geleden opende ik de nieuwsbrief van Zahia, en zag dat het merk op zoek was naar een franchisenemer voor Mechelen. Ik dacht meteen: “Dit is het!”, ook al had ik nog nooit over franchise gehoord. Mijn zussen, collega’s en partner waren er meteen van overtuigd dat dit me op het lijf geschreven was. Niet veel later stopte ik met mijn toenmalige job en stortte me vol enthousiasme in het Zahia-avontuur.”

“Als ik nu aan het werk ben in mijn winkel in Mechelen, met al die mooie kralen, als ik denk aan al die klanten die ingeschreven zijn om een workshop te volgen bij mij, dan voel ik dat ik nu doe wat ik het liefste doe, en komt er een energie vrij waarvan ik niet wist dat ik er zo’n overvloed aan had.”