Konsilanto opent kantoor in Mechelen

Een computer-impressie van het nieuwe kantoor.

Een computer-impressie van het nieuwe kantoor.

Konsilanto (accountancy, belastingadvies, ondernemersbegeleiding, conflictbemiddeling, vermogensplanning…) kampt met overbevolking in zijn kantoor in Mortsel en heeft beslist een nieuwe vestiging te openen in Mechelen.

“Gezien onze sterke groei de afgelopen jaren, waardoor zeker in het kantoor in Mortsel momenteel te veel mensen samen aan de slag zijn, keken wij al langer uit naar een uitbreiding van onze kantooroppervlakte”, zegt Guy Hendrickx. “Gelet op de aanwezigheid van ons kantoor in Leuven, en rekening houdend met de woonplaats van enkele medewerkers, was de inzet op een extra vestiging in de regio Mechelen één van de bestudeerde pistes. Mechelen is uiteindelijk weerhouden als strategische keuze, en we zijn een zoektocht gestart naar een geschikt pand. Dat hebben we gevonden, en de nodige inrichtingswerken zijn aangevat.”

Zes tot acht medewerkers van het Konsilanto-kantoor in Mortsel zullen de overstap maken naar het kantoor in Mechelen. “Dat zal verder als (quasi 100%) digitaal accountantskantoor verder aan de weg timmeren.”

Het nieuwe kantoor zal tegen het einde van de zomer in gebruik worden genomen.