Koen Van Gerven in raad van bestuur SD Worx

Koen Van Gerven, CEO van bpost.

Koen Van Gerven, CEO van bpost.

Koen Van Gerven is één van de drie nieuwe leden van de raad van bestuur van HR-dienstenleverancier SD Worx. Van Gerven is sedert twee jaar CEO bij bpost en was daarvoor zes jaar CEO van sociaal secretariaat Acerta.

De andere twee nieuwe bestuurders zijn Michel Delbaere (tot vorig jaar Voka-voorzitter), oprichter en afgevaardigd bestuurder van diepvriesbedrijf Crop’s, en Jan Van Acoleyen, HR-officer bij Barco.

“Ik ben erg tevreden dat Michel Delbaere, Jan Van Acoleyen en Koen Van Gerven aanvaard hebben om bestuurder te worden in de raad van bestuur bij SD Worx. Hiermee verzekeren we de aanwezigheid van de nodige complementaire kennis en ervaring uit diverse domeinen die voor SD Worx relevant zijn. Hun aantreden bevestigt de ambitie van SD Worx om de grootste HR-dienstverlener in België te blijven, om onze plaats in Europa verder te verstevigen en om ook buiten Europa steeds meer business te realiseren”, zegt voorzitter van de raad van bestuur Filip Dierckx.

Met de komst van de drie nieuwelingen komt het aantal leden binnen de raad van bestuur op tien: voorzitter Filip Dierckx, Marc Binnemans, Dirk Collier, Michel Delbaere, Riet Docx, Patrick De Vos, Jan Van Acoleyen, Frederik Van Bladel, Koen Van Gerven en Steven Van Hoorebeke.