Knalfeest voor 28ste verjaardag La Rocca

La RoccaDe Lierse discotheek La Rocca viert tijdens het laatste weekend van augustus haar 28ste verjaardag. Hard werken, constant innoveren en luisteren naar de noden van het publiek zijn volgens de uitbaters de keywords om er na bijna drie decennia nog steeds te staan als een rots. Tijdens zijn Birthday Weekend geeft La Rocca 1000 flessen champagne weg.

 “Toen we 28 jaar geleden begonnen, zaten we midden in de new beat-gekte. Al snel bleek dat genre wat te eng en dus werd het muzikale spectrum vergroot naar house. Die lijn hebben we aangehouden en daarin zijn we altijd trendsettend geweest. Niet trendvolgend. Trendsettend!”, zegt eigenaar Wim Van Ouytsel, tevens woordvoerder van het La Rocca team. “La Rocca gaat met z’n tijd mee en dus houdt het de vinger aan de muzikale pols. Ook R&B heeft voortaan op vrijdagavond een vaste stek in La Rocca met Forever Funky. Ongelooflijk sexy avonden waarbij de sensualiteit van de dansvloer spat.”

Bij het uitbaten van de discotheek heeft de gast altijd centraal gestaan. Lang voor beleving een hippe marketingterm was, droeg La Rocca dat al hoog in het vaandel. De club werd regelmatig vernieuwd, en aangepast bij themaweekends. Enkel het beste was goed genoeg. Zo is de geluidskwaliteit van het sound system in La Rocca legendarisch.

Terwijl talloze grote namen uit de sector moesten afhaken, bleef La Rocca fier overeind. “Op zich is het jammer dat het uitgaanslandschap verschaalt. We doen geen vreugdedansje als er weer een bekende naam verdwijnt. Langs de andere kant geeft dat een extra boost om er nog harder voor te gaan. Succes moet je verdienen, daar moet je elke dag aan werken. Als je het even laat slabakken, kan dat grote gevolgen hebben. Bij La Rocca halen we zelfs na 28 jaar nog altijd het onderste uit de kan”, aldus Wim Van Ouytsel.

De 28ste verjaardag is een aanleiding om groots uit te pakken. Het feestweekend start op vrijdag 26 augustus en loopt door tot zondag 28 augustus. Op zaterdag 27 augustus staan de vrouwelijke gasten centraal en zijn er 1000 flessen champagne gereserveerd voor 1000 dames op ‘Babes ♥ Bubbles’.