MECHELEN – De avant-première van het nieuwe moordspel van Event Masters, Tribune M en Meet in Mechelen in het AFAS-stadion was een succes. Daarom komt er een vervolg. KMO’s krijgen binnenkort de kans een moorddiner bij te wonen.

Een negentigtal gasten woonden onlangs de avant-première van het nieuwe moordspel in Mechelen bij. Deze voetbalmoord is een nieuw teambuildingconcept. Dit is een samenwerkingsconcept tussen Event Masters, congresbureau Meet in Mechelen en Tribune M.

Wie deelneemt aan deze activiteit, volgt een rondleiding in het AFAS stadion van KV Mechelen en ontmoet tijdens de rondleiding allerlei opmerkelijke personages. Plots gebeurt er een moord en zitten de deelnemers middenin een moordonderzoek. Tijdens het daaropvolgende diner gaan de deelnemers samen met de inspecteur op zoek naar de dader en zijn/haar motief.

9/10

De samenwerking tussen de verschillende partijen bleek een succes, net als de locatie in het AFAS-stadion. Het event scoorde gemiddeld 9/10 en daarom werd beslist om meteen een datum aan te kondigen voor toekomstige moorden.

KMO’s krijgen de mogelijkheid om met hun bedrijf een tafel van maximum 10 personen te huren in Resto Martinique, het restaurant van KV Mechelen in het AFAS-stadion, op woensdag 30 mei. Ze kunnen er genieten van een avondje uit met collega’s en meteen een spannende avond beleven. Met zicht op het voetbalveld kunnen ze een voetbalmoord oplossen.

Meer info is te vinden op de website van Resto Martinique, waar je ook kan inschrijven.