De sociale huisvestingsmaatschappij Kleine Landeigendom Mechelen en Omstreken (KLEMO) krijgt een nieuwe directeur. Tom Bridts is de opvolger van Kassandra Driezen die de huisvestingsmaatschappij na bijna 2,5 jaar verlaat. Driezen neemt een nieuwe functie op bij DE ARK in Turnhout.

Voorzitter van KLEMO Melikan Kucam: “Wij zien Kassandra Driezen met spijt vertrekken. Zij heeft de voorbije jaren zeer goed werk verricht en KLEMO opnieuw op koers gebracht. Daarvoor zijn wij haar zeer dankbaar. We staan vandaag met een sterke organisatie en een ambitieuze raad van bestuur klaar om een rol van betekenis te spelen op de woonmarkt in regio Mechelen.”

Ervaring

Met Tom Bridts krijgt KLEMO een ervaren directeur. Hij is momenteel nog directeur van Kleine Landeigendom Klein-Brabant. Tijdens een korte overgangsperiode zal hij de functie van directeur bij de twee maatschappijen combineren. Vanaf 2018 zal Tom Bridts zich volledig op KLEMO concentreren.

“Hij kent de sector en de huisvestingsmaatschappij zeer goed. Zijn eerste opdracht is nu om toekomstgericht nieuwe huisvestingsprojecten op te starten in heel ons werkingsgebied. Sociale koopwoningen aanbieden tegen een betaalbare prijs blijft naast het bemiddelen van de Vlaamse Woonlening immers een zeer belangrijke opdracht.”

KLEMO heeft al verschillende Mechelse projecten in ontwikkeling. Aan de Ganzendries zijn 19 appartementen in opbouw, die dit jaar nog te koop zullen worden gesteld. In de Zonnestraat (Nekkerspoel) bouwt de maatschappij 34 eengezinswoningen. Verder staan er nog projecten in de Kluisstraat in Mechelen, in Willebroek en in Sint-Katelijne-Waver op het programma.