Klaar voor een innovatieshock?

dirkdeboeVoka – Kamer van Koophandel Mechelen wil ondernemers zo veel mogelijk bewust maken van het belang van  innovatie. Donderdag 26 mei is er bijvoorbeeld de inspiratiesessie De innovatieshock: gaat u mee op expeditie?, met begeleiding van innovatie-experts Sara Pieters en Dirk De Boe. Deelnemers aan de sessie krijgen ook de boeken mee die beiden rond dit onderwerp hebben geschreven.

Creativiteitsexpert Dirk De Boe leert ondernemers hoe ze in hun organisatie aan duurzame innovatie kunnen werken en hoe ze medewerkers mee krijgen in dat verhaal. Hij is auteur van Creashock, anders denken, durven doen, met resultaat en stond eerder als spreker op het Creativity World Forum.

Foto Mark Florquin.

Foto Mark Florquin.

Innovatie-expert Sara Pieters leidt ondernemers dan weer in vijf stappen naar nieuwe diensten en producten, aan de hand van boeiende cases, inspirerende quotes en praktische tips. Samen met de deelnemers aan de sessie gaat ze op zoek naar de elementen voor een omgeving waarin ideeën en mensen maximaal kunnen floreren. Sara noemt zichzelf een creativiteits- en innovatiekatalysator en is de drijvende kracht achter Red Zezel en The Red Caravan.

De inspiratiesessie vindt plaats bij Voka – Kamer van Koophandel Mechelen op 26 mei van 16 tot 18u. Na afloop kunnen de deelnemers napraten met de sprekers bij een drankje. Zij krijgen ook de boeken Creashock en De Innovatie Expeditie mee naar huis.

Deelname aan de sessie kost 100 euro voor leden en 150 euro voor niet-leden (excl. BTW). Inschrijven voor de sessie kunt u hier.