Het Mechelse filiaal van Kingslize Pizza laat zijn goed hart zien. Speciaal voor Valentijn heeft Kingslize Pizza aan het Sociaal Huis 50 bonnen van 10 euro gegeven voor gezinnen die het financieel erg moeilijk hebben. De bonnen gaan naar gezinnen die begeleid worden door het GO-team (gezinsondersteuningsteam).

“Wij zijn blij met deze Valentijnsactie in samenwerking met het Sociaal Huis. Tijdens de kerstperiode gaat er veel aandacht naar minderbedeelden en worden ze overspoeld door (goedbedoelde) hulpacties, maar spijtig genoeg hebben deze personen het heel het jaar door moeilijk. Onze pizza’s worden met veel liefde gemaakt en we hopen dat de gezinnen er met veel smaak van genieten”, zegt Omar Aberkane, de eigenaar van Kingslize Pizza.

Het GO-team van het Sociaal Huis begeleidt gezinnen met kinderen die in de meest schrijnende omstandigheden wonen. Dat gebeurt in samenwerking met de afdeling jeugd- en gezinsgebonden politiezorg van de Mechelse politie, lagere scholen en Kind en Gezin.

“Wij waarderen dit gulle gebaar van Kingslize Pizza enorm. Pizza is vrij duur voor deze gezinnen. Dankzij Kingslize kunnen ook zij eens genieten van deze vers gemaakte lekkernij en hoeven ze zich voor één keer niet druk te maken over wat ze ’s avonds op hun bord krijgen”, zegt schepen Koen Anciaux, voorzitter van het Sociaal Huis.