Tijdens een nocturne heeft Kia Vermant aan de Generaal De Wittelaan in Mechelen de nieuwe Kia Rio voorgesteld. Dat gebeurde in aanwezigheid van olympisch medaillehouder Pieter Timmers, die op de Olympische Zomerspelen in Rio de Janeiro een zilveren medaille in de 100 meter vrije slag mannen behaalde. In totaal kwamen ongeveer 90 personen een kijkje nemen naar de nieuwste wagen uit het gamma van de concessiehouder. Ze konden tijdens de nocturne niet alleen kennismaken met de nieuwe Kia Rio, maar werden ook op een glaasje en wat lekkers uit de pastamobiel getrakteerd.

Voor het live entertainment mengde een mentalist zich onder de menigte om het verrassingseffect tijdens het event te benadrukken. Ook Pieter Timmers tekende present. “Wij hebben Pieter Timmers vorig jaar gesponsord”, zegt Guy Vermant, gedelegeerd bestuurder van Vermant NV. “Hij reed in 2016 in het vorige Rio-model rond met daarop de slogan Pieter Timmers zit al in een Rio.”

Kia Vermant is onderdeel van de Vermant Automotive Groep, dat in 2017 al 61 jaar bestaat. Na de start van een kleine garage in Rumst, is het concern uitgegroeid tot een belangrijke groep met drie Volvovestigingen in Mechelen, Bornem en Rumst, twee Kiaconcessies in Mechelen en Aartselaar en een multi-merk carrosserie te Mechelen. Het Mechelse Kia-filiaal opende in januari 2014 de deuren.