Keymusic Mechelen bestaat 5 jaar

KeymusicKeymusic, de grootste aanbieder van muziekinstrumenten en geluidsapparatuur in de Benelux, viert dit weekend de vijfde verjaardag van haar filiaal in Mechelen. De Mechelse City-Store zit qua grootte tussen de enorme Experience-Store en de compacte Express-Store in. Het bedrijf vormt met 18 winkels en een webshop een belangrijke basis voor de muziekgemeenschap in de Benelux.

Hoewel tegenwoordig webshops enorm populair zijn, heeft bij Keymusic de nadruk altijd gelegen op echte winkels. “Muziekinstrumenten moeten uitgeprobeerd en vergeleken worden, alvorens men kan overgaan tot een eventuele aankoop. Zonder dit proces is het onmogelijk de juiste keuze te maken”, klinkt het. Het assortiment van de webshop komt daarom altijd overeen met dat van de winkels. Op basis van deze gedachte is vijf jaar geleden het filiaal in het centrum van Mechelen geopend, een stad die direct geassocieerd wordt met muziek en cultuur.

Om het vijfjarig bestaan van het filiaal in Mechelen te vieren, vindt er op zaterdag 1 oktober een muzikaal feestje plaats in de winkel. Iedereen is welkom voor een hapje en een drankje onder het genot van livemuziek.