BERLAAR – De jonge start-up Key2info wil lokale bedrijven helpen om een sterke online aanwezigheid uit te bouwen. En om ze een duwtje in de rug te geven, biedt het bedrijf via een wedstrijd een gratis website of webshop aan.

Key2info ontstond op initiatief van ondernemer Bruno De Neve. Vanuit zijn eigen ervaring als zelfstandig IT-consultant bouwde hij het IT-outsourcingbedrijf Datasoft Services uit. Ook de immer veranderende digitale wereld interesseerde hem mateloos en met zijn bagage als analist/ondernemer startte Bruno in maart 2017 een nieuw bedrijf: Key2info. Hier ligt de focus op webdesign, e-commerce en digitale marketing.

Graphic designer Riane Van Camp: “Een klein maar gezellig team van drie staat garant voor een persoonlijke aanpak. Key2info richt zich op lokale bedrijven die online willen investeren en digitaal denken. Ons team beperkt zich niet tot het bouwen van websites, maar verzorgt alle aspecten van een sterke online aanwezigheid.”

Een webshop is voor Key2info geen eindproduct. “Het echte werk begint pas daarna. Relevant blijven, kan enkel door de inhoud consequent up-to-date te houden. Ook online marketing acties via sociale media, e-mailcampagnes en advertenties houden ondernemingen alive and kicking en creëren zo een stevige fanbasis.”

“Tenslotte moet een website niet enkel mooi ogen, maar hij moet vooral zijn vooropgestelde doelen bereiken; meer klanten aantrekken, en zorgen dat die online bestellingen plaatsen en blijven terugkomen. Het moet een waardevol verlengstuk van de onderneming worden.”

Win je website

Om lokale bedrijven een digitaal duwtje in de rug te geven, lanceert Key2info een Win je website-actie. Startende ondernemers die nog geen webshop hebben of bedrijven die hun online aanwezigheid willen verbeteren, kunnen deelnemen en maken kans op een gratis website of webshop, 1 jaar gratis domeinnaam + hosting en 3 maanden gratis onderhoud van de website. De actie loopt nog tot en met 15 januari en deelnemen kan via de website key2info.be.

De winnaar wordt op 18 januari bekendgemaakt via de Key2info Facebook pagina en key2info.be.