Kennisbeurs helpt KMO’s innoveren

KMOKMO’s hebben vaak wel innovatieve ideeën, maar weten niet precies hoe ze die concreet moeten maken. Er zijn juridische, wetenschappelijke en technische valkuilen. De expertise van specialisten kan helpen om innovatieve plannen te realiseren.

70 kenniscentra en studiebureaus bieden op 7 oktober in Antwerp Expo op de KMO Kennisbeurs hun diensten aan. Dit initiatief van het Innovatiecentrum Antwerpen wil KMO’s helpen bij hun innovatieve ontwikkeling. Er zijn technologische experten, designers, juridische specialisten en mogelijke investeerders aanwezig. Op de beurs worden KMO’s tevens geïnformeerd over de interessante subsidiemogelijkheden. De aanvraagprocedure is vereenvoudigd en er is een slaagkans van 80% met een gemiddeld bedrag van 120.000 euro.

Eens uw project gerealiseerd is, moet u het ook beschermen. Op de beurs leert u hoe u contacten moet leggen voor patenten en octrooien.

Inspiratie nodig? Bekijk dan op de beurs de Hall of Fame van innoverende projecten die het Innovatiecentrum mee heeft helpen realiseren of laat u inspireren door pragmatisch trendwatcher Thimon de Jongh die uw innovatiestrategie een boost kan geven.