motmanspartnersKatena cvba uit Mechelen en Motmans & Partners N.V. uit Hasselt, beide gevestigde waarden in de HRM-sector, bundelen vanaf begin 2016 hun krachten. Met deze fusie kunnen de bedrijven hun doelgroep en actieradius gevoelig uitbreiden en tegelijkertijd inhoudelijk groeien. Naast zaakvoerders Jo De Bruyne en Geert Motmans neemt ook Liesbeth Vandenrijt, partner bij Motmans & Partners, een participatie in de nieuwe structuur.

Het Mechelse Katena focust op talentmanagement en changeprojecten op de as Brussel-Antwerpen. Motmans & Partners is actief in rekrutering & selectie, talentmanagement, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Dit gebeurt in hoofdzaak op de as Limburg-Antwerpen, met kantoren in Hasselt en Herentals.

Geert Motmans: “Sinds onze onafhankelijke positie begin dit jaar hebben we alle opties open gehouden en gesprekken gevoerd met meerdere partijen. Met Jo De Bruyne van Katena was er meteen een klik: we streven dezelfde waarden en kwaliteit na én zijn complementair in aanbod, doelgroep en regio. Deze fusie lag dan ook voor de hand. Bovendien kunnen we onze ambities sneller en duurzaam waarmaken en de continuïteit van ons kantoor op lange termijn verzekeren.”

De naam Katena verdwijnt en gaat op in Motmans & Partners. De HR-specialist opent binnenkort ook een kantoor in Antwerpen, van waaruit alle klanten ten oosten van de as Brussel-Antwerpen gemakkelijker ondersteund kunnen worden. “Via enkele partners en een vaste samenwerking voor Wallonië groeit Motmans & Partners stilaan naar een nationaal bereik”, aldus Geert Motmans.