SINT-KATELIJNE-WAVER – Na volledige heropbouw van bijna 9 maanden heeft de Delhaizewinkel opnieuw de deuren geopend. In de nieuwe supermarkt, die meteen de meest moderne van de regio is, staan de klant en beleving centraal. De voorbije maanden konden de klanten in een tijdelijke winkel in een tent terecht.

Delhaize heeft alle registers opengetrokken in de supermarkt in Sint-Katelijne-Waver. Na een grondige renovatie kan de klant nu door de ruime gangpaden, sfeervolle verlichting, warm kleurgebruik en een ruim aanbod genieten van een ideale winkelervaring. “Licht, ruimte, inspiratie via een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle en gezonde producten, service en winkelcomfort zijn de kernwoorden van de nieuwe supermarkt,” zegt Daniël Mellaerts, directeur van supermarkt Delhaize Sint-Katelijne-Waver. De nieuwe winkel heeft een totale vloeroppervlakte van 2.414 vierkante meter.

Ook de bakkerij is in een nieuw kleedje gestoken. “We zijn er zeer trots op. We bakken nu meer vers brood in de winkel, namelijk bijna 50 referenties waaronder vers glutenvrij brood. Bovendien wordt het brood verschillende keren per dag ter plaatse gebakken, waardoor we altijd supervers brood kunnen aanbieden, zelfs ‘s avonds.”

Duurzame innovaties

Om de dagelijkse boodschappen nog aangenamer te maken, heeft Delhaize in Sint-Katelijne-Waver ook geïnnoveerd. Naast het gebruik maken van natuurlijk licht en verlichting die bijna uitsluitend werkt op LED-technologie, zijn er ook andere ingrepen voor het milieu, zoals deuren op de koelkasten en gesloten diepvriezers, LED-verlichting, groene energie, enzovoort.

De kassazone werd herzien om iedereen tegemoet te komen en om de meest gehaaste klanten tijd te laten winnen, maar het menselijke contact werd niet uit het oog verloren. “De klant beslist om ofwel via de traditionele kassa’s te passeren, ofwel naar de nieuwe individuele betaalzone te gaan waar onze medewerkers ter beschikking staan om hem te helpen of te informeren.”

Ook aan de groene mobiliteit werd gedacht met twee parkeerplaatsen met laadpaal voor elektrische wagens en een oplaadpunt voor elektrische fietsen.