KESSEL/HERENTHOUT – Verzekeringskantoor Karen Verreet bvba uit Kessel opent vrijdag 13 april een tweede vestiging in Herenthout. De verzekeraars blijven ook klanten thuis bezoeken.

Karen Verreet is een jonge, ondernemende zakenvrouw die de kneepjes van het vak leerde van haar ouders Jan Verreet en Marie-José Fierens. Er werd beslist een tweede kantoor te openen in de Molenstraat 92 in  Herenthout omdat het klantenbestand zich situeert in de brede regio rond Herenthout. Het is een perfecte uitvalsbasis voor Karen en haar vader die vaak hun klanten thuis bezoeken.

Voorlopig werkt Karen in het kantoor van Herenthout. Het kantoor in Kessel wordt bemand door haar ouders. Tegen het einde van het jaar wordt de ploeg waarschijnlijk versterkt met een extra werknemer.

Particulieren en bedrijven

Beide kantoren hebben dezelfde specialisaties: verzekeringen en beleggingsadvies. Als onafhankelijk verzekeringskantoor geven zij professioneel advies en ondersteuning, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Het kantoor in Kessel heeft ook een Hypotheekpunt van de Hypotheekwinkel. Hier kunnen klanten dus terecht voor al hun vragen omtrent leningen.

Karen Verreet bvba is echter vooral bekend voor dienstverlening aan huis. Karen en haar vader Jan Verreet bezoeken klanten na afspraak en willen met deze dienst een meerwaarde bieden. Marie-José Fierens, Karen’s mama, zorgt voor de administratie.