Jurryt Prims. © Acerta.

MECHELEN/LIER – HR-adviesgroep Acerta, met kantoren in Mechelen en Lier,  is van plan zijn Kenniscentrum een meer prominente rol te geven. Om dat in goede banen te leiden, is de leiding van het Kenniscentrum vanaf 1 december in handen van Jurryt Prims.

Werkgevers krijgen steeds meer te maken met sociaal-juridische factoren, en om tegemoet te komen aan hun noden, wordt het Kenniscentrum opgewaardeerd.

Het nieuwe hoofd van dit Kenniscentrum, Jurryt Prims, stond payroll-consulenten en werkgevers al geruime tijd bij als Senior Legal Consultant in juridische hr-kwesties. Ze voelde hierbij vooral een grote nood aan toepasbare, actiegerichte kennis en wilde niets liever dan de kennisstroom vanaf het begin van de ketting te mogen aansturen. Die mogelijkheid krijgt ze als nieuwe Director Kenniscentrum bij Acerta.

Kloppend hart

Jurryt Prims: “Het Kenniscentrum moet het kloppend hart van Acerta worden. Ik zie voor dat hart vier functies weggelegd. Eén: een optimale captatie van informatie. Twee: de vertaling van de informatie naar toepasbare, actiegerichte kennis. Drie: het snel en accuraat verspreiden van die kennis via de juiste kanalen. En vier: de interpretatie van de kennis op maat van de klant. Acerta wil via zijn Kenniscentrum een professionele gids zijn in het grote aanbod aan kennis. We gaan een meer prominente, gedurfde rol spelen, omdat we vinden dat wij dat mogen doen met alle expertise die wij hebben.”

Liesbet Coninx, Managing Director Payroll Service bij Acerta: “Het Kenniscentrum is een strategische poot die toelaat sneller te schakelen, zowel intern als extern. Die brede blik intern en extern hadden we ook bij het zoeken naar de juiste persoon voor de leiding van ons Kenniscentrum. De beste match hebben we uiteindelijk intern gevonden, bij Jurryt Prims. Naast haar ervaring valt er bij haar niet naast te kijken dat ze staat te popelen om zich met hart en ziel achter het team van juristen te scharen om hun werk nog beter tot zijn recht te laten komen ten voordele van de werkgevers die ze altijd heeft bijgestaan.”