JuergenDierickxZehnder Group Belgium N.V. uit Mechelen heeft Jürgen Dierickx aangesteld als directeur Marketing & Communicatie. Hij volgt Peter Cuveele op die overstapte naar Opal-Systems, fabrikant van vloerverwarming. Cuveele is daar actief als commercieel directeur.

“De belangrijkste uitdaging in mijn nieuwe functie is om Zehnder als solide merknaam in de verschillende deelmarkten neer te zetten en het bedrijf verder te profileren als marktleider in ventilatie, designradiatoren en luchtzuiveringssystemen”, zegt Jürgen Dierickx in Managermagazines. “Door een verdere integratie van marketing en sales willen we een nog sterkere en krachtigere positie uitbouwen in de nieuwbouw- en renovatiemarkt.”

Dierickx heeft bijna twintig jaar ervaring in marketing, business development en consulting. Hij startte zijn carrière in 1996 bij Roularta Media als account manager. Daarna was hij vooral actief in marketing en sales bij ICT- en services-bedrijven. Dierickx werkte onder meer bij GlobalSign, Siemens Enteprises Communication en GPXS Services.

Zehder Group Belgium behoort tot de Zwitserse Zehnder Group en is één van de toonaangevende internationale aanbieders van design-radiatioren, ventilatiesystemen, luchtzuiveringsinstallaties en koel- en verwarmingssystemen.